CHEVRE CHAUD PÅ BLOMKÅL, BAGT OG RÅ

Varm gedeost – uden den hvide baguette – med rå og bagt kål – VILDT lækkert og i denne udgave både mættende og top sund!For mere inspiration til sund mad, der krammer din krop og blodsukker følg @cafekamma💚

  • Ovn
  • 100 – 150 gram små tomater i halve
  • 2 tykke skiver blomkål
  • 300 gram blandet blom- og grønkål, fint skåret
  • 1 stor håndfuld bredbladet persille, fint hakket
  • 1/2 rødløg, i helt tynde halve skiver
  • 40 gram pekannødder
  • 2 tykke skiver gedeost (i alt ca. 80 – 100 g)
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Hav en skøn torsdag :o)

Hovedret
Fransk

Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side, accepterer jeg, at Kafé Kamma bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.