Koncert & Events

 • Der er tung vægt på den store musikalske, top-swingende oplevelse, når Kafé Kammas booker koncerter. Ofte kan du prale med, at du hørte en kunstner her først, andre gange kender du måske artisten i forvejen.
 • Hvis vi falder over en ung digterspire, der får tårerne til at trille eller en sydende sej oplægsholder/debattør, så drøn herned og udvid din horisont.
 • Ind i mellem er vi så heldige, at vi får lokket vores lokale leverandører af fynske specialiteter væk fra travlhed med brødæltning, kafferistning og kartoffel hypning for at vise, hvad de kan og dele ud af deres nørdede viden.
 • For ikke at tale om vores vinsmagninger, julefrokoster og kurser – som vi nøje udvælger og planlægger til jer.
 • Alle arrangementer foregår i caféen eller på udsigtsterrassen.
 • Som regel skal du købe billet, og ofte laver vi lækker mad i forbindelse med arrangementerne.
 • Følg med på Instagram og Facebook
Previous slide
Next slide

Events 24

Yoga & Mad hos Kafé Kammas

Yoga & Mad er den lækre kombi af en gooood times yoga efterfulgt af et dejligt aftensmåltid – så du bare skal nyde din downward-dog og ikke tænke på aftensmaden.  

 • Yogaen står skønne Karoline Borch-Andersen for. Karoline kommer fra Svendborg, hvor hun blandt andet underviser hos Flow Yoga Studio – ikke mindst for flere mandehold. Her er både mænd og kvinder hjertelig velkomne. 
 • Maden sørger Kamma for – og den bliver fuld af vegetarisk velsmag om omhu. 
 • Invitér hele familien – og lad den ene forældre hygge sig med børn i Kafé Kammas, imens yogi-mamma eller -papa strækker sig i salen. Efter yoga spiser alle skøn aftensmad. Er I slet ikke til yoga, men kun fælles mad – så har vi jeres ryg.
 • Alle mulighe’er er åbne for dejlig motion og sund aftensmad på en forårs onsdag fra kl 18-20.
 • Der kan selvfølgelig købes drikkevarer i kaféen.
 

Dato, praktisk og priser

Hvor? Kafé Kammas, Løgismose Skov 14

Hvornår? 6 onsdage – 13/3, 27/3, 10/4, 24/4, 8/5 og 22/5 Yoga kl 18-19 Aftensmad kl 19-20

Hvad kostern? 

6 gange Yoga & Mad – 1395 kr.

6 gange dagens aftenret uden yoga – 955 kr.

6 gange dagens aftenret uden yoga/børn – 475 kr.

1 gang Yoga & Mad – 275 kr.

1 gang dagens aftenret – 170  kr voksen / 85  kr barn. 

Børn er op til 10 år.

Der kan være 10-11 i yogasal, så tøv ikke, først til mølle gælder.

Hvis der er for få tilmeldte forbeholder vi os ret til at aflyse og tilbagebetale billet.

 

For en god ordens skyld, gør vi opmærksom på, at i henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a, er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. Bliver du/I forhindret i at deltage, må du/I derimod gerne videregive/videresælge dine billetter.

 

Vi åbner kafé igen 23/3 2024

Indtil da har vi en del lukkede arrangementer og kurser & retreats i Kafé Kammas.
 
Du kan også nå at booke jeres fest, event møde eller kursus
 
Skriv til jakob@kafekammas.dk eller kamma@kafekammas.dk
 

Koncerter 23

1/7 Sam Ghezzi Duo

Vi åbner med en jazzet bluessanger, multiinstrumentalist, charmeur og spasmager, der spiller smilet frem, så tårerne triller og man mindes sin gamle Tom & Jerry tegnefilm. Ghezzi spiller på Kafé Kammas sammen med jazzguitaristen Fabian Vang-Lauridsen. Vi har fået en en mulighed for at få Mr. Ghezzi til Danmark og Sy’vestfyn, og vi har selvfølgelig takket ja, så han kan være med til at åbne Kafé Kammas. Billetter er til åbnings-spotpris. www.samghezzi.com

1/7 Sam Ghezzi Duo

Sam Ghezzi 2

15/7 Vang & Jessen Duo

Unge sprøde jazzgutter fortolker og mixer gamle klassikere. Vang & Jessen.
Vang & Jessen Duo består af guitaristen Fabian Vang-Lauridsen og sanger Kristoffer Jessen. Sammen fortolker de traditionelle jazz standarder, bossa’er og bluessange og giver dem et personligt og inderligt kram. Lyt f.eks. til deres intime version af Dansevise.  

Det blir’ smukt, melankolsk og genoplivende.  
derettekanaler.wixsite.com/vang

15/7 Vang & Jessen Duo

Vang-_-Jessen_web

4/8 Nullernix Familiekoncert

Er du nul eller 119 år og elsker ballade, pjatterier, dans og musik? Så glæd dig til at opleve Nullernix give den gakket gas med jazz, bebop, blues, pop og country mixet med finurlige og frække anekdoter fritlydende fra den friske lever. 

Nullernix består af ingen ringere end de fineste jazzere Danevang kan præstere; Cathrine Legardh (syngende nuller) og Jacob Christoffersen (piano). nullernix.dk   

4/8 Nullernix Familiekoncert

Nullernix-for-sjov-fotograf-Molly-Grønberg-4_web

5/8 Legardh & Christoffersen

En sommerlørdag med enestående mulighed for at høre sangerinden Cathrine Legardh og pianisten Jacob Christoffersen – når de folder sig ud i et intimt format. Det bliver en varm og stemningsfuld koncert, som byder på alt fra amerikanske jazz standards til nordisk jazz og viser, heriblandt originalnumre og et lille udpluk tonesatte digte af Tove Ditlevsen såvel som ’jazz på svenska’ i bedste Monica Zetterlund-stil. Legardh er og omgiver sig altid med de største kapaciteter fra den danske og udenlandske jazzscene. På Kafé Kammas elsker vi både Legardh og Christoffersen væsen, afsindige dygtighed og ikke mindst swing. Velkommen til en af de hyggeligste og fineste aftener hos Kafé Kammas. www.legardh.dk

5/8 Legardh & Christoffersen

cat-og-jax-dup-sh_web

26/8 Silas Bjerregaard

Et buldrende brag af en aften fuld af sjæl og nærvær med Silas Bjerregaard og Carl-Erik Riesta.  

Silas Bjerregaard, som for et par år siden stod i front for det stor-turnerende, anmelderroste band, Turboweekend, kommer til Kafé Kammas. Silas har desuden taget livtag med tv-kanalernes musikprogrammer, Toppen af Poppen og Sommertogtet, og leverede usædvanligt stærke fortolkninger af andres og ofte danske sange. 

På Kafé Kammas står Silas solidt på egne ben med egne stærke sange på poetisk dansk. Udover egne numre, medtager Silas sine mest populære fortolkninger fra Toppen af Poppen og et par af de bedste fra Turboweekends arkiv. Altsammen med Silas´ faste wingman, Carl-Erik Riestra, på guitar og kor. 

26/8 Silas Bjerregaard

Silas-Bjerregaard_web

Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side, accepterer jeg, at Kafé Kamma bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.