Koncert & Events

  • Vi vægter den helt nære og nye musikalske, oplevelse, når vi booker koncerter. Vi har ingen scene, kun god lyd, glade gæster og fabelagtig udsigt, der gør vores koncerter helt særlige.

  • Måske falder vi over en ung digterspire, der får tårerne til at trille eller en sydende sej oplægsholder/debattør, så drøn herned og udvid din horisont.

  • Måske vi får lokket vores lokale leverandører af fynske specialiteter væk fra  brødæltning, kafferistning så de kommer og nørder hos os.

  • For ikke at tale om vores vinsmagninger, julefrokoster og kurser – som vi nøje udvælger og planlægger til jer.

  • Alle arrangementer foregår i caféen eller på udsigtsterrassen.

  • Det er simpelt: Køb billet, kom, spis, nyd, drik oplev og levop.

  • Følg med på Instagram og Facebook
Previous slide
Next slide

Koncerter 24

20/7 DICTE - helt nær duokoncert

DICTE 20. juli kl 20.00

Vi er super stolte af at præsentere DICTE. Dicte har været en del af den danske rock og pop scene i mere end 30 år, hun har leveret musik til et utal af film, tv-serier og teaterstykker.

På Kafé Kammas bringer Dicte helt nye toner med til en sommerkoncert. Her har Dicte netop udsendt sit 9. studiealbum, der er tydeligt inspireret af sangerindens forkærlighed for ørkenrock og 70’ernes soulmusik, smeltet sammen til det, hun kalder “ørkensoul”. 

Sange som ‘Bring Back My Man’ og  ‘Mobil Home’ har kørt hele forsommeren i rotation på P6 Beat, men mon ikke vi også får lov at høre “This is cool”, “All I want is you” når en af  dansk musik-scenes mest veloplagte, begavede og cool ladies kommer helt ud på landet.

Vi glæder os til en koncert med en musiker, der både mestrer det nære, soulede, funky, blues’y og storladne. 

MERE DICTE

20/7 DICTE

dicte_insta

26/7 LEGARDH & CHRISTOFFERSEN - jazzzzz

LEGARDH & CHRISTOFFERSEN – 26. juli  kl 20.

Der bliver fantastisk jazz i dagligstuen på en sommerfredag med enestående mulighed for at høre den nordisk forankrede sangerinde, Cathrine Legardh, og pianisten Jacob Christoffersen – når de folder sig ud i et intimt format. 

Det bliver en varm og stemningsfuld koncert, som byder på alt fra amerikanske jazz standards til nordisk jazz, heriblandt originalnumre og et lille udpluk tonesatte Tove Ditlevsen digte såvel som ’jazz på svenska’ i bedste Monica Zetterlund-stil. Legardh er og omgiver sig altid med de største kapaciteter fra den danske og udenlandske jazzscene – bla Jacob Christoffersen.

På Kafé Kammas elsker vi både Legardh og Christoffersens væsen, afsindige dygtighed og ikke mindst swing.

Velkommen til en af de hyggeligste og fineste aftener, vi kan præsentere hos Kafé Kammas. www.legardh.dk

26/7 LEGARDH & CHRISTOFFERSEN - jazzzzz

cat-og-jax-dup-sh_web

3/8 NANA JACOBI - sej damepop

NANA JACOBI – 3. august kl 20

Hos Kafé Kammas elsker vi stærke kvinder. Nana Jacobi er en af dem. Hun skriver filmmusik blandt andet til TV serien Elvira, hvor nummeret “Hold dit hjerte blødt” er fra og til filmen “En Kort, En lang”. Nana Jacobi driver koncertvirksomheden HUN SOLO, der skaber koncerter med kvinder. Og så er hun en bjergtagende og publikumsinvolverende live-performer. Når Jacobi optræder i duo-format, får man virkelig lov at nyde hendes mangefacetterede stemme, og sangene står stærkt, i et råt, nærværende format. Nana skriver stærke tekster på dansk, som får ekstra plads i duo-formatet. 

Hos Kafé Kammas kan man altså opleve endnu en nær koncert med en af dansk musiklivs super spændende artister – Nana Jacobi nyder nemlig også en tæt kontakt til publikum under koncerterne. 

TJEK HENDE HER

3/8 NANA JACOBI - sej damepop

nanajacobi_insta

9/8 KARL KRISTIAN - fra et udkantsområde til et andet

KARL KRISTIAN –  9. august kl 20.

En sensommeraften på Kafé Kammas med sange og historier fra det ene udkantsområde til det andet. Karl Kristian kommer hele vejen fra den vestjyske fiskerby Hvide Sande – ud til os på landet på Sy´væææstfyn.

Den vestjyske spillemand har brugt det meste af året på landevejen og spillesteder i kongeriget. Med sig har han sange fra sit roste album Superhelt og helt nye sange, der ofte tager udgangspunkt i små åbenbaringer fra dagligdagens trummerum. Og en stemning og tone af krydset mellem lunen fra en vestjysk fiskerby og kanten af storby rock.

Karl Kristian har allerede modtaget en Author-pris og skriver sig dermed ind i selskab med Peter Sommer, Steffen Brandt (TV2), Johnny, Madsen, Sebastian, Allan Olsen, Poul Krebs, Oh Land, Claus Hempler m.fl. Og han er da også det, man kan kalde et friskt bud på en folkekær troubadour.

Vi glæder os til førsteklasses vestjysk jordnær historiefortælling og en performance med smil og kant – det kan kun blive en uforglemmelig aften på Kafé Kammas.   

MERE KARL KRISTIAN

9/8 KARL KRISTIAN - fra et udkantsområde til et andet

Koncerter 23

1/7 Sam Ghezzi Duo

Vi åbner med en jazzet bluessanger, multiinstrumentalist, charmeur og spasmager, der spiller smilet frem, så tårerne triller og man mindes sin gamle Tom & Jerry tegnefilm. Ghezzi spiller på Kafé Kammas sammen med jazzguitaristen Fabian Vang-Lauridsen. Vi har fået en en mulighed for at få Mr. Ghezzi til Danmark og Sy’vestfyn, og vi har selvfølgelig takket ja, så han kan være med til at åbne Kafé Kammas. Billetter er til åbnings-spotpris. www.samghezzi.com

1/7 Sam Ghezzi Duo

Sam Ghezzi 2

15/7 Vang & Jessen Duo

Unge sprøde jazzgutter fortolker og mixer gamle klassikere. Vang & Jessen.
Vang & Jessen Duo består af guitaristen Fabian Vang-Lauridsen og sanger Kristoffer Jessen. Sammen fortolker de traditionelle jazz standarder, bossa’er og bluessange og giver dem et personligt og inderligt kram. Lyt f.eks. til deres intime version af Dansevise.  

Det blir’ smukt, melankolsk og genoplivende.  
derettekanaler.wixsite.com/vang

15/7 Vang & Jessen Duo

Vang-_-Jessen_web

4/8 Nullernix Familiekoncert

Er du nul eller 119 år og elsker ballade, pjatterier, dans og musik? Så glæd dig til at opleve Nullernix give den gakket gas med jazz, bebop, blues, pop og country mixet med finurlige og frække anekdoter fritlydende fra den friske lever. 

Nullernix består af ingen ringere end de fineste jazzere Danevang kan præstere; Cathrine Legardh (syngende nuller) og Jacob Christoffersen (piano). nullernix.dk   

4/8 Nullernix Familiekoncert

Nullernix-for-sjov-fotograf-Molly-Grønberg-4_web

5/8 Legardh & Christoffersen

En sommerlørdag med enestående mulighed for at høre sangerinden Cathrine Legardh og pianisten Jacob Christoffersen – når de folder sig ud i et intimt format. Det bliver en varm og stemningsfuld koncert, som byder på alt fra amerikanske jazz standards til nordisk jazz og viser, heriblandt originalnumre og et lille udpluk tonesatte digte af Tove Ditlevsen såvel som ’jazz på svenska’ i bedste Monica Zetterlund-stil. Legardh er og omgiver sig altid med de største kapaciteter fra den danske og udenlandske jazzscene. På Kafé Kammas elsker vi både Legardh og Christoffersen væsen, afsindige dygtighed og ikke mindst swing. Velkommen til en af de hyggeligste og fineste aftener hos Kafé Kammas. www.legardh.dk

5/8 Legardh & Christoffersen

cat-og-jax-dup-sh_web

26/8 Silas Bjerregaard

Et buldrende brag af en aften fuld af sjæl og nærvær med Silas Bjerregaard og Carl-Erik Riesta.  

Silas Bjerregaard, som for et par år siden stod i front for det stor-turnerende, anmelderroste band, Turboweekend, kommer til Kafé Kammas. Silas har desuden taget livtag med tv-kanalernes musikprogrammer, Toppen af Poppen og Sommertogtet, og leverede usædvanligt stærke fortolkninger af andres og ofte danske sange. 

På Kafé Kammas står Silas solidt på egne ben med egne stærke sange på poetisk dansk. Udover egne numre, medtager Silas sine mest populære fortolkninger fra Toppen af Poppen og et par af de bedste fra Turboweekends arkiv. Altsammen med Silas´ faste wingman, Carl-Erik Riestra, på guitar og kor. 

26/8 Silas Bjerregaard

Silas-Bjerregaard_web

Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side, accepterer jeg, at Kafé Kamma bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.